وضعیت امروز هلدینگ خلیج فارس به نفع کیست؟/ قدرت نیروی انسانی هلدینگ را جدی بگیرید!
نکته نگران کننده آنکه برخی از کارشناسان وزیرنفت دولت سیزدهم را نقش آفرین انتصابات اخیر نمیدانند و معتقدند تصمیمات در ساختمانی دیگر و در جایی دیگر با نظر مستقیم شیخ مریدان صورت میگیرد!
این روزها جنگ قدرت برای انتخاب مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس را باید در کنار تلاش برخی که به تیم فعلی این هلدینگ نسبت داده میشوند در جهت ایجاد نفاق بین نامزدهای این پست در زیرمجموعه این هلدینگ قرارداد که این خود این نگرانی را تشدید میکند که با ادامه این روند، آشفتگی در بدنه این شرکت آنچنان افزایش یابد که در نهایت منجر به انتخاب فردی ناکارآمد و بی تجربه فعال درردههای پایین صنعت پتروشیمی و یا در بدبینانهترین حالت انتخاب فردی از بیرون از این صنعت و حتی صنعت نفت برای جایگاه مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس گردد.
هلدینگی که هم اکنون بیش از ۲۷ هزار نیروی انسانی را مدیریت میکند و قطعا آوردن فردی بیرون ازاین صنعت و یا حتی انتخاب کارشناسان درجه ۲و۳ صنعت پتروشیمی که شنیده میشود خواست شیخ مریدان نفت است میتواند منجر به ناهنجاری جدی اجتماعی گردد.
نباید فراموش کرد نیروی انسانی که ۴ سال پیش در مقابل ورود مدیری از مترو به این صنعت سکوت اختیار کردند و به آن تن دادند امروز با ایجاد اتحاد بیشتر در میانشان و البته بهرهگیری مناسب از فضای مجازی توانستهاند بارها و بارها در مقابل تصمیمات غلط و نادرست تیم فعلی بایستند و باید این امر را به انتخاب مدیرعاملی تعمیم دهیم که اگر قرارباشد از بیرون ازاین صنعت و یا بهرهگیری از کارشناسان رده چندم این صنعت انتخاب گردد؛ قطعا فضای التهاب و ناآرامی در این هلدینگ را دامن خواهد زد.
شیخ مریدان که خود و یارانش طی چند ماه گذشته بدون هیچگونه تخصصی بر جایگاههای مدیریتی حساس پتروشیمی تکیه زدهاند اینبار نیز در تلاش است تا فردی غیر متخصص با سابقه بسیار کم را در جایگاه مدیرعاملی این هلدینگ قرار دهد؛ ازسویی دیگر هر قدرتی تلاش دارد تا فرد مورد نظر خود را براین صندلی بنشاند اما باید به تصمیم سازان قدرت طلب هشدار داد که انتخاب فردی غیرمتخصص و یا ضعیف برای این جایگاه همانند دیگر جایگاهی نیست که تصرف کرده اند و از شخصی صدایی شنیده نشده؛ چراکه بدنه این هلدینگ به شدت از انتخاب فردی از بیرون این صنعت طی ۴ سال گذشته خسته و دلگیراند که تداوم این اتفاق با معرفی فردی غیر متخصص و یا ناکارآمد میتواند عواقب ناخوشایند اجتماعی و سیاسی را رقم زند.
بنابراین در شرایطی که بیش از ۲۷ هزار نفر شاغل دراین هلدینگ با امید آنکه فردی متخصص براین جایگاه تکیه زند و مشکلات کمی مرتفع گردد تا کنون سکوت اختیار کردهاند قطعا با انتخاب فردی غیرمتخصص پیش بینی میشود که واکنشهای تندی از خود نشان خواهند داد. این اظهارات در راستای هشداری است که پیش از انتخاب مدیرعامل این هلدینگ باید به مسوولان قدرت طلب فعلی که البته اوجی به هیچ عنوان درمیان آنان جایی ندارد؛ داد.
نکته نگران کننده آنکه برخی از کارشناسان وزیرنفت دولت سیزدهم را نقش آفرین انتصابات اخیر نمیدانند و معتقدند تصمیمات در ساختمانی دیگر و در جایی دیگر با نظر مستقیم شیخ مریدان صورت میگیرد و اوجی تنها نقش امضاء کننده احکام و اجرا کننده تصمیمات قدرت طلبان را ایفامیکند.
هر چند که این اظهارات کمی بدبینانه به نظر میرسد اما انتصابات اخیر را اگر بخواهیم به فرزند نفت نسبت دهیم؛ این استدلال را که فرزندان نفت تعصب جدی بر روی این صنعت دارند و برای بهبود آن از هر تلاشی دریغ نمیکنند را زیرسوال میبرد. چراکه باید اوجی را فرزند نفت بدانیم که از ردههای پایین خود را به بالاترین رتبه رسانده و قطعا باید براین اساس معتقد باشیم او به خواست خود چنین انتصاباتی را انجام نداده و شیخ مریدان در ساختمانی بیرون از نفت با دیگری قدرت طلبی میکنند و اوجی امضاء.